.
capçelera
inici-home
perfil
QR de tarja de visita
info
...
= estic treballant-ho
info
Llums

Totes les llums son de disseny i fabricació pròpia. Peces personalitzades amb projecte i pressupost previ. Tant les fetes per encàrrec com les espontànies són peces úniques. A la galeria figura la condició d'adquirit o disponibilitat de les peces. Per preus i més informació pots trucar al 675 337 257.

.
.
.
.
info
Poemes Visuals Animats
solucions per veurel's
.
tabletmòbil
.
Sense Adobe Flash Player no pots veure els Poemes Visuals Animats al web. Si no tenies el Player instal·lat a la tableta/mòbil abans que Google i Adobe varen suprimir-ho del Google Play, has de tenir una mica d'enginy. Aquí tens una solució per fer-ho. (Cómo instalar A.F.P. en Android). Una alternativa és baixar algun poema que t'agradi i reproduir-lo sense connexió. Per fer això et cal l'aplicació Smart SWF Player. Els poemes venen comprimits en un zip. Et caldrà l'aplicació Androzip a www.play.google.com per descomprimir-los. Smart SWF Player et mostra i reprodueix totes les pel·lícules Flash que tens instal·lat a la unitat. Tots els Poemes Visuals Animats es poden reproduir localment, tot i que hi ha algunes amb interacció que no funcionen tan llepat amb pantalla tàctil com al PC. El format SWF de Flash també es pot incloure, sense comprimir, dins d'un correu electrònic. Apple no permet Flash.
.
pc
.
Per veure Flash al PC, has de tenir instal.lat el plugin d'Adobe Flash Player. Aquí l'enllaç de www.get.adobe.com per la darrera Versió 11.8.800.94. Si vols baixar Poemes-Visuals al PC, et caldrá Winzip per descomprimir el zip. Aqui l'enllaç de www.winzip.com. Amb el Flash Player instal.lat ja en tens prou per reproduir-les localment sense connexió.
.
.
.
icona de smart sw
icona andro zip
android flash
icona flash 11
icona winzip
Smart SWF
Como..etc
Flash PC
Winzip PC
.
.
.
.
.
.
.
.
info
Drets i Crèdits
copyright-copyleft
.

La majoria de les fotografies utilitzades en Perdoni les Postals són meves. De les obtingudes a xarxa, dins del circuit de domini públic, en faig menció de l'autor a la fotografia corresponent. Tot i el rigor emprès, poden haver-hi imatges o detalls a collages que m'hagin passat per alt o dels que no he pogut identificar l'autor. Sovint una mateixa imatge apareix a molts webs i en diferents formats a cercadors, sense que es pugui verificar la procedència, sugerint això l'estatus de domini públic.

.
La majoria d'aforismes i reflexions en Perdoni les Postals són meves. Hi ha d'altri i dites populars així com frases forasteres fetes i traduïdes que més que traduccions literals, han donat peu a una nova idea en context amb l'imatge i sovint, donant-li la volta al text original, s'ha convertit en un altra cosa. Això no obstant, faig menció de l'autor sota les fotografies corresponents, tret que sigui obvi la procedència. Sempre que text o foto sigui meu, no en faig cap menció.
.
Les fotografies de l'Arxiu Textures son meves i de domini públic i es poden baixar en alta resolució a wikimedia commons sota el nom d'usuari: andreuledoux.
.
.
Totes les fotografies i dibuixos de Posters son meves i moltes son de domini públic i es poden trobar tanmateix a wikimedia commons. Els pòsters físics, com a tal, estan subjectes a drets d'autor.
.
100% vent
.
El disseny web, els gràfics del web i les icones així com el manteniment és meu. Escrit manualment en vell xhtml amb l'ajuda oportuna del W3C. Les galeries i el web son potenciades per www.one.com, alimentat amb energia eòlica 100%
.
Llicència de Creative Commons
.
Poemes Visuals Animats, Perdoni les Postals, Llums, Gruix Deixondit (STG) i les fotografies de Pintura i Objectes i Poemes Objecte estan subjectes a una llicència de Reconeixement-No Comercial 3.0 Genèrica de Creative Commons
.
fcw
.
Icones Web i les fotografies de l'Arxiu Textures (BCN i STG) i Grafits Independentistes els he lliurat a domini públic i es poden baixar aqui o en alta definició a wikimedia commons sota el nom d'usuari: andreuledoux. Les Icones Web es poden baixar (zip) aquí o abans veure-les totes aquí
.
.
.
.
.
capçelera
.
poemes visuals animats