.
andreu ledoux logo 1
casa icona andreu ledoux
 
baixades, crèdits i agraïments
 
    .
 
flash logo
 
. . .
 
La majoria dels scripts de películes Flash utilitzats per Poemes Visuals Animats provenen del circuit de domini públic i d'accés lliure. He reprogramat i utilitzat components per adaptar-los a l'expressió de les meves idees. Per això, tanmateix publico amb accés lliure els actionscripts resultants tal com apareixen al web, així com els originals fets per mi.
 
  .  
 

Gràcies a: J.Tarbell pels originals de paisatge català, pau, atracció i sensació . Newbasic per bucle . Snowtrooper per enamorat . Tonu per decodificant . Earl Vergara per paraules. Armen Abrahamyan pels scripts de dependència, i si tu vols.. Nick Timmons per rosa de foc. Brenjan Dawes pel script base per hispanofòbia. Roel Krottje pel script de donar-li voltes. Tan Lui Kun per escurabutxaques i Flashstar-Worx per la base de 3 segles.

.
   
.
 
Poemes Visuals Animats
 
    .
 
Aquí pots baixar els arxius fla dels scripts en un zip així com tornar a veure les peces prement l'ull
.
.  
 
Aquests arxius NO son per veure les animacions.Son arxius Actionscript (.fla) per (re)programar-los amb Flash MX-8 etc. Potsveure-les a tota pantalla prement l'ull amb IE Expolrer W10. Amb Google es descarreguen.
.
tornar icona andreu ledoux
casa icona andreu ledoux
.
andreu ledoux logo 2
.
andreu ledoux logo
.
Llicència de Creative Commons
Poemes Visuals estan subjectes a una licència
free cultural works logo
 
Valid XHTML 1.0 Transitional
.