.
andreu ledoux logo 1
home ico andreu ledoux
.
info ico andreu ledoux
drets i crèdits
copyright-copyleft
.

El gros de les fotografies utilitzades en Perdoni les Postals són meves. De les obtingudes a xarxa, en concret del circuit de domini públic, en faig menció de l'autor a la postal corresponent. Tot i el rigor emprès, poden haver-hi imatges o detalls a collages del que no he pogut identificar l'autor. Sovint una mateixa imatge apareix a molts webs i en diferents formats a cercadors sense que es pugui verificar la procedència, sugerint això l'estatus de domini públic. Estic obert a incloure rectificacions on calgui..

. .
Tanmateix el gros d'aforismes i reflexions en Perdoni les Postals són meves. Hi ha d'altri i dites populars així com frases fetes forasteres i traduïdes que més que traduccions literals han donat peu a una nova idea en context amb una imatge i sovint donant-li la volta al text original, convertit-se en un altra cosa. Això no obstant, faig menció de l'autor sempre que no siguin de domini public. Sempre que text i/o foto sigui meu, no en faig cap menció.
  .
wikkimedia commons
.
.
Totes les fotografies i dibuixos de Posters, Textures, Cuina, Grafits indepes, Selfies, Llums, Gruix Deixondit, Poemes Visuals i Pintures son meves. Algunes son de domini públic i es poden trobar a wikimedia commons sota el nom d'usuari: andreuledoux. Els pòsters físics, com a tal, i les seves imatges al web així com les de Cuina i Pòsters km0 estan subjectes a drets d'autor.
.
one.com logo
100% wind energy
.
El disseny web, els gràfics del web i les icones així com el manteniment és meu. Escrit manualment en vell xhtml i css amb l'ajuda oportuna del W3C. i del WICCAC (webmasters independents en català de cultura i d'àmbits cívics). Les galeries i el web son potenciades per www.one.com (Dinamarca) alimentat amb energia eòlica 100%
.

Perdoni les Postals, Llums, Gruix Deixondit, Pintura, Poemes Visuals iestan subjectes a una llicència

Llicència de Creative Commons
 
 
.

Icones Web i les fotografies de Selfies, l'Arxiu Textures (BCN i STG) i Grafits Independentistes i Poemes Visuals Animats, son de domini públic i alta definició a wikimedia commons sota el nom d'usuari: andreuledoux. Les Icones Web es poden baixar (zip) aquí o abans veure-les totes aquí Estan subjectes a una llicència

.
Llicència de Creative Commons
 
   
 
free cultural works logo
 
.
.
.
back ico andreu ledoux
home ico andreu ledoux
.
andreu ledoux logo 2
.
Valid XHTML 1.0 Transitional
.